Tuesday, March 10, 2009

Aku Gik Injured..

Salam. Due to geruk & bahu ku kenak muscle pain aka 'selauk bantai' kategori ganaz, sehingga mewujudkan keadaan kurang slesa untuk molah apa2 aktiviti 2 3 ari tok, aku nak rest dolok lah. Sehingga keadaan pulih sepeti sediakala, tak urang layan jak video tok. It's my faveret video, hope u enjoi da sho..

video

Thank U 4 wacing..

13 comments:

  1. semoga cepat bait su ijam..selauk mata mek nangga video ya..hehehe

    ReplyDelete
  2. sakit tang mana? apply ice suda? shoulderkah? saya leh tolong ajarin mo kasi kurang guna trigger point technique.

    anyway take a good rest yer

    ReplyDelete
  3. Shiohh...terre juak miak ya shuffle hoh :O
    Apapa pun.. semoga cepat semboh. Paling afdal, geruk ya bagus di rebus dalam aek panas. Cepat nya bait ehek :D

    ReplyDelete
  4. tedahh..selauk indahh..kata urang tua nak,bagus tak nyemo bantak tak ya ke panas...kah yoko2 rah geruk yaa....sak cepat bait....

    ReplyDelete
  5. aik... injured selauk bantai' indah! bukan kitak antara miak berbaju hitam (dalam video tek)yang kenak "BANTEI" ngak sidak kah? hehehe

    Tadah...ok...cepat baik k!

    ReplyDelete
  6. 0138168799 uncle steward
    tukang urut urang buta dekat batu 2 stengah
    (commercial lot next to auto bavaria/ BMW)..
    lihai pak cik tok ngurut..

    ReplyDelete
  7. Sian nya Bro....memang pun..mun selauk batal..sik selesa jak rasa...

    ReplyDelete
  8. su ijam...cian ngan kitak. cepat2 la bait. kato urg tuo mek nun dbetong nun dolok marek nak ngubatnya senang jak. bantal nak dipake kitak tdo entam selauk ya jemur tak awal pagi. dh cukup panas ya, paluk skit dkt tempat nak selauk ya, selawat sekali. insya allah, baitlah. jangan kitak maluk seganaz yg kitak mampu...makin selauk lak ada. kesian kitak.

    ReplyDelete
  9. Duh, slauk bantal la paling mek sik suka. Gine-gine pun kita posisikan (ceh...rasa men bol jak) palak ngan geruk kita mesti seh rasa sik slesa.

    ReplyDelete
  10. Selauk bantal ka??!! Pa polah dirik mlm tdk?? Ada sik pegi ke jamban aher malam?? Buang bakal dokter kat dindin?? Nway... Mbak ilek... Selauk ya boleh d tangani dgn memasak geruk dalam aek kola.. Aek ya d pinum smp abis.... Selamat Mencuba.!!

    ReplyDelete
  11. O tedah, kesian nangganya. Sure kedak robot mun nak nangga nindaknya kenak straight jak palak ya.

    ReplyDelete
  12. oo tedah su ijam..yo la ktk ganas lak tido..nway, jgn ndak dicobo mo2 petua nak diberik kwn2 ktk yo..wish ya recover soon!

    ReplyDelete
  13. Khairul Altantuya>
    Makaseh. Dah nak ok juak tok.

    Shitsurei tukang sita>
    Bahu & bwh tengkuk. Nanti datang kl bole tlg ajarkan..TQ

    Audit firm>
    Shuflle indah, muay thai ya. Rebus geruk? Ingat geruk manok ka..

    WhiteTilapia>
    Macam ya lah nak salu diajar urang. Tk. Tp tok dah kurang kit dah.

    Irbika Sukarnoputri>
    Bukan yg baju hitam. Baju putih..hehe

    The dukunz>
    Thanks merik kontek ya. Dah ku simpan lam ponbuk pkei dudi ari lak. Slauk tok pun dah kurang dah.

    Ejayakumar>
    Ya lah ho.. lbh2 agik mun dancer cam u.

    Mummy the return>
    Tk. Urang tuo mek di Betong nun pun ado ngajar camyo wak.

    Batik conteng>
    Mena ya. Rasa nak disimen jak tengkok tok.

    Amir Khan>
    Eh, mcm2 jak imajin ko tok. Ya lah akibatnya berguru ngan odio, imajinasi jadi sik terkawal.

    Kenyalang Park>
    Jadi robot pun sik sengsara lak camtok.

    Syaryfah Ojie the nabau girl>
    Tq. Sik mek ganas tido ko.. Mek tido tertib, sopan santun & mengikut protokol.

    ReplyDelete

kOMEN JE..