Friday, June 19, 2009

Gamba Sipi-sipi?

Penah sik tokrang masok sigek blog, lam blog ya banyak gamba sipi-sipi. Tapi dalam banyak2 gamba ya, ada sigek gamba hampir2 perfek, w.pun still sipi2 juak :









Ku sik tauk ya gamba sapa, adakah gamba tuanpunya blog, ataupun beradik nya, ataupun kawan nya, atau sapa2. Pi gamba ya nang nyuruh urang kuries. Camnie ndak upa wajah sebena nya o..? Tokrang kuries sik? Misteri sungguh..
Mun lah ada gamba lain ngeso belah kanan muka nya, nak best. Dapat juak dicantum jadi sigek. Tapi, dah puas ku ngerugak blog ya, sik juak jumpa gamba muka sebelah agik.

Tapi nak, bila pikir2, mestilah bagian muka sebelah lagik sama belen macam sebelah nya. Sikkan lah mun muka belah kanan kedak muka fieza, belah kerek tek pandei rupa amirfx indah, nak? So, dah sekda cara lain, kedong dah ada muka half, kita coba polah half sigek lagik, dengan imej tebalit :










Bila dicantum, alu jadi camtok :







Aih!! Kenak tang pelik jak upa nya o...? Daguk ya tajam semacam jak. Owh........... patut lah....! Gamba ori ya sik senter duhal. Teberong sikit. Tanggar tokrang frame nya, runcin ke debah. Pakata kita nyuruhnya senter. Pusin kit camtok :










Pasya try cantum skali lagik :










Mmmmmmm...... lom juak setel. Kita tambah jak lah part nk kosong ya.. :










.. camtok lah rupa nya kali ..

18 comments:

  1. bukan setakat ngerungak blog, nang alu di kaji dan di cobo try test bermacam jenis elmu ktk tuk. kretip2.

    *mun pio pat muko urg "sihat"..."dikuruskan"

    ReplyDelete
  2. kmk juaaakkkk jd mangsa.hahha..
    nang gigih la ktk ngerugak.msti ada something tok.aiseh!

    ReplyDelete
  3. yahhhh nang camtuk lah kali upa mukanya nak oooo :) bagus2

    ReplyDelete
  4. mcm ku kenal jak urg nok bgamba sipi2 ya heheh..

    ReplyDelete
  5. aok ehss... cem kenal jak gmbr sipi2 ya...

    ReplyDelete
  6. hahaha...
    nang mabeles...
    knal kmk nyo tok...
    da nya mtak kaunseling free ngan ktk nak?
    po jak kah masalh nyo tuk..

    ReplyDelete
  7. Jaga kitak disaman urang pun gambar ya

    ReplyDelete
  8. Ahernya berjaya juga. Syabas inspektor sahab.

    ReplyDelete
  9. hehe..pandey ktk owh..*nahan geram*.. :)

    ReplyDelete
  10. Mcm kenal jak ngan urg dlm gambar ya. Sapa hor???

    ReplyDelete
  11. yarn>
    geram gilak nanggar gamba malar jak sipi2.
    jadi kurus? yo tanyak ngan odio klk.

    fieza>
    ish! boh mdh cemya, pecoma kmk kenak anok ehem2 nya klk.
    ktk nk suka begamba, so ktk lh cth terbaik mun hal gamba2..

    felicia>
    mun ktk makei tudung, camya juak lah muka ktk kali o...

    heinsen>
    ya lah o.. mcm salu ditanggar jak. tapi di mana ya..?

    amirfx>
    lupak mek sinie penah nanggar gamba ya.. bkn lam blog dirik kh?

    shaffix>
    sikdo masalah agik nyo kinek tuk. nyo dh kuat jiwa raga..

    razak>
    saman? nya keja trapik?

    zatil>
    bunyi macam ktk kenal bena jak ngan nyatok..
    macam lah nya senior ktk..

    khairul antasha>
    sapa mkn cili, nya mkn cabikk..*nahan geram kaa.. nahan pedas?*

    ms tikots>
    yang pastinya bukan kamek..

    embun malam>
    sapa yang ngamok, nya lah ya..

    ReplyDelete
  12. tahniah.. ko telah berjaya menjulingkan mata mangsa ko ya kekekeke.. tp dlm konsep CSI, salah cara ko ya dan sikpat diterimak pakei lam mahkamah kerana muka manusia is not 100% the same as the other side yerrr..

    Ada cara lain sebenanrnya.. tunggu jak aku molah dlm entry yg akan dtg.. kelak ku guna sigek gambar kawanku namanya Maimon.. :

    Sik bait teknologi nektok canggih...

    ReplyDelete
  13. khairul onggon>
    aih! da urang bekap eh.. yerr..

    Kenny>
    urang lam gamba ya nang raged juak..

    ReplyDelete
  14. hahaha...jikalah saya perasaan ari tu..tentu misteri itu akan terungkai.

    ReplyDelete
  15. Shah>
    tak pelu dirungkai. akan terungkai dengan sendirinya nanti..

    ReplyDelete
  16. haiihhhh,,,x abis agik kah nak merungkai..takut kmk aihhh...

    ReplyDelete

kOMEN JE..